Strategisk kommunikation

Kommunikatører med forretningsforståelse

Vi ved, at en præcis og effektiv kommunikationsstrategi er nøglen at skabe meningsfulde kunderelationer og forståelse for, hvad der driver virksomhedens medarbejdere. Hvad der skaber værdi for dine kunder og medarbejdere er ikke nødvendigvis det samme hos andre. Hos Wibergis Consulting er vi eksperter i at sætte os ind i, hvad der driver din virksomhed og dermed, hvad vi kan gøre for at udvikle og hjælpe jer videre på jeres rejse. Vi har derfor smidt “one size fits all” løsningerne i skraldespanden, så du kan få en skræddersyet vurdering af, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe langvarig værdi for både kunden og medarbejderne.

Hvordan hjælper vi dig med kommunikation?

Håndtering af Sociale Medier

I et evigt voksende digitalt univers får vi flere muligheder for at række længere ud til virksomhedens omverden. Derfor bliver det stadig mere vigtigt for organisationerne, at finde en måde at implementere en passende online kommunikationsstrategi.

Hvordan vi gør os synlige online er derfor ikke helt lige til, og det er der vi kommer ind i billedet. Hos Wibergis Consulting giver vi dig et simpelt, men effektivt overblik over det digitale univers og, hvordan i kan udnytte dens enorme potentiale.

Fortæl den gode historie

Ønsker du at få den gode historie ud men er i tvivl om hvordan? De sociale medier er et fænomenalt redskab til at styrke dit brand og komme ud over rampen og foran konkurrenten.

Inden man giver sig i kast med den online verden er det relevant at lægge sig en konkret og veludviklet kommunikationsstrategi så du ikke ender med at bruge dine ressourcer på at brænde igennem på de forkerte steder til den forkerte målgruppe. Med strategisk kommunikation hjælper vi til at finde den rette strategi og implementering, så du kan nå dine mål. 

Vi vil elske at se din virksomhed her