Strategi

Hvor er din virksomhed på vej hen?

Strategien er populært sagt den langsigtede plan, hvor du kan orientere dig mod et fælles fremtidigt mål. Det er i strategien, at de store tanker bliver tænkt og målsætninger bliver fastlagt. 

Strategien danner rammen omkring medarbejdernes, ledelsens og bestyrelsens arbejde, og skaber det fikspunkt for alle, der er en del af virksomhedens fremtidige udvikling, kan navigere efter. 

Sammen kan vi skabe strategien for din virksomheds fremtid

Anders_Strategi

Partner

Anders Schaltz

Strategiudvikling

Vi skaber forudsætningerne for din virksomheds strategiarbejde bliver realiseret

Markedsanalyse

Forstå hvordan du kan indtræde på et marked eller optimere jeres nuværende tilstedeværelse

Produktudvikling

Anvende kunders perspektiver strategisk i udvikling jeres services og produkter

Forretningsplan

Vi afdækker de væsentligste punkter i din forretningsplan og arbejder med dem

Sådan arbejder vi med din strategiske udvikling

I Wibergis Consulting har vi erfaring med strategiudvikling og strategiplanlægning indenfor mange brancher. Vores erfaringer er, at alle virksomheder og ledere er forskellige, og kræver således en 100% skræddersyet tilgang, når det handler om din virksomheds strategiske udvikling.

Vi sætter en stor ære i at være en del af din virksomheds strategiske udvikling, og bruger således meget tid på at sætte os i dit sted og komme med værdifuldt input samt facilitere hele strategiprocessen 

Når vi i Wibergis Consulting arbejder med strategi, er det enten som et projekt eller gennem fast tilknytning i en aftalt periode, hvor du får løbende sparring omkring strategi og hjælp til at træffe de store beslutninger.