Håndtering af Sociale Medier

Håndtering af Sociale Medier

Vil du nå ud til de 2.9 millioner potentielle nye kunder eller medarbejdere på LinkedIn?

2.5 millioner danske brugere på LinkedIn

Sådan bør du gøre på LinkedIn

Hent dette whitepaper, hvis du skal have de første skridt til at komme i gang på LinkedIn!

Bør din virksomhed være på LinkedIn?

Hvis du gerne vil opnå følgende punkter, så er svaret ja.

Udtrykket “organiske opslag” bruges til at beskrive det indhold, som en virksomhed kan lægge gratis op på deres virksomhedsside på LinkedIn. Når brugere, der følger din virksomhed, interagerer med indholdet, vil indholdet nå længere ud – til følgerne af følgerne og måske din næste medarbejder eller kunde.

kundeanalyseguideWibergis

Du har sikkert helt styr på produktionen, men hvad med kommunikationen?

LinkedIn er det foretrukne sociale netværk for erhvervsfolk. Som sådan er det bydende nødvendigt, at virksomheder har en tilstedeværelse på webstedet.

Virksomheder bør poste professionelt indhold for positivt at repræsentere deres virksomhed over for nuværende og potentielle medarbejdere. Dette inkluderer opdateringer om virksomhedsinitiativer og ledige stillinger.

Den største fejl, virksomheder begår på LinkedIn, er at sende opdateringer, der er irrelevante for deres målgruppe. Dette er ikke kun ineffektivt, men det får også deres virksomhed til at virke amatøragtig og uprofessionel.

Den bedste måde for virksomheder at etablere en stærk tilstedeværelse på LinkedIn er ved at poste spændende og værdiskabende indhold

Hvad kan du lægge op på LinkedIn?

Opslagene på din virksomhedsside kan tage form af billeder, ren tekst, videoer eller pdf-dokumenter. Det er en god idé at dele nyheder, viden om din virksomhed, produkter, jobopslag og indsigt i jeres arbejdsprocesser. De emner, du vælger at dele med jeres følgere på LinkedIn, bør afgøres af jeres virksomhedsstrategi og målsætninger med at være tilstede på LinkedIn. Dog er det en god idé at lægge et opslag op om ugen, som minimum.

Vi har et bagland af dygtige medarbejdere, der dagligt arbejder med kommunikation og LinkedIn. Sammen sætter vi os med dig og finder de helt rigtige emner og budskaber, som din næste kunde eller medarbejder finder interessant.

Der er mange muligheder som virksomhed på LinkedIn – vi tager de første skridt med dig.

Top op med betalt annoncering

LinkedIn-annoncering er det mest fremtrædende sociale netværk for professionelle. Det tilbyder en række forskellige annonceringsmuligheder, herunder sponsorerede opdateringer og annoncer i feeds.

Den sponsorerede opdatering er en af de mest populære typer annoncer på LinkedIn. Det kan bruges til at promovere din virksomhed eller til at fremhæve et specifikt produkt eller ydelse. Sponsorerede opdateringer vises øverst i LinkedIn-brugeres nyhedsfeeds, så de får maksimal synlighed.

LinkedIn-annoncer i feeds er mere målrettede end almindelige, fordi de kun vises, når brugeren gennemser deres feed. De kan bruges til at promovere en bestemt jobåbning eller servicetilbud, for eksempel “Har du brug for en ny arbejdsplads? Vi har ledige stillinger”.