Salg & markedsføring

Lever din omsætning op til virksomhedens potentiale?

Salg og markedsføring handler om at  have indsigt i kundernes behov og kommunikere hvordan dine produkter eller ydelser dækker deres behov. 

Vi ser ofte salg og markedsføring er to adskilte dele hos de kunder vi besøger men sandheden er, at dine salgsaktiviteter er stærke hvis de understøttes af sammenhængende markedsføringsindsatser.

Hos Wibergis Consulting ønsker vi at hjælpe dig med at, ikke bare kommunikere hvordan du dækker kundens behov, sætte fokus på, hvordan du skaber mere værdi for dine kunder. Det betyder nemlig du bygger tillid og stærke forhold hos dine kunder.

Vi hjælper dig tættere på Kunderne

Asbjørn_Salgogmarketing

Partner

Asbjørn Ottilius

Kundeanalyse

Anvend dybdegående kundeindsigt til strategisk udvikling

Salgsstrategi

Udnyt markedspotentialet med struktureret salgsindsatser

Interim

Vi er din eksterne udviklingsafdeling, der kan bidrage med resurser, når det er nødvendigt

Årshjul

Få handlingsrige initiativer med udgangspunkt i dit marked

Sådan arbejder vi med salg & markedsføring

Konsulenterne i Wibergis Consulting har baggrund i salgs og markedsføring, og har kendskab til effekterne af sammenhængende indsatser – vi er selv en salgsorganisation. 

Vi hjælper dig med at sætte fokus på salgs og markedsføring gennem en struktur- og datadrevet tilgang, på denne måde, ved vi hvilke indsatser der skaber mest muligt udbytte for din virksomhed. 

Det vi hjælper dig med, kan for eksempel være et projekt som kundeanalyse eller salgsstrategier, hvor vi sammen bliver enige om målsætninger. Det kan også være gennem en fast aftale, hvor du får løbende sparring og opfølgning – her matcher vi dine behov med vores kompetencer.