ITSecurity A/S 

Kunde- og Brancheanalyse 

“Samarbejdet har været yderst professionelt, og udbyttet værdifuldt. Resultaterne er brugt direkte i vores strategiarbejde, hvor vi har kunnet træffe nogle vigtige faktadrevne beslutninger. Fakta som har underbygget flere års antagelser. Jeg giver mine bedste anbefaler til Wibergis hvis man har brug for professionel hjælp til omfattende analysearbejde, som man har til hensigt skal bidrage til udvikling i egen virksomhed. Og så er de jo derudover nogle dygtige og behagelige mennesker, som lynhurtigt har formået at sætte sig ind i vores forretning, og ikke mindst branche.” 

Charlotte Vangsgaard, Administrationschef. 

ITSecurity er en af Nordjyllands Førende IT-virksomheder med snart 30 års erfaring i branchen. Stifter og ejer Palle Ladefoged har omfangsrig og værdifuld viden om branchen og har gennem kontinuerlig udvikling, præsteret at have lineær vækst i alle år, siden stiftelsen. I 2019 præsterede ITSecuritys ca. 30 medarbejdere at levere en bruttofortjeneste på 16 mil. DKK.

Til trods for de allerede imponerende resultater, valgte ITSecurity i Juni 2020 at indgå et samarbejde med Wibergis Consulting, med henblik på at skabe nye indsigter, direktionen og bestyrelsen kunne anvende ifm. deres strategiske udvikling af ITSecurity.

Gennem en spørgeskemaundersøgelse efterfulgt af en statistisk analyse lykkedes det os at skabe værdifulde og konkrete indsigter i ITSecuritys kunders behov og hvor, der kan skabes værdi for dem. Resultaterne af analysen blev med det samme anvendt i strategiudviklingen for 2021.

Ligeledes kunne salgs- og markedsføringsafdeling fra dag-til-dag optimere sit arbejde med at markedsføre sig til nye såvel som nuværende kunder, med henblik på at øge salget og optimere den eksterne kommunikation.

Læs mere om ITSecurity A/S her: www.itsecurity.dk

Optimer ved brug af målrettet data