Gardit A/S

Struktureret forberedelse og eksekvering af Messedeltagelse

”Samarbejdet med Wibergis Consulting har været udbytterigt på flere måder. De har udarbejdet en håndgribelig handlingsplan og struktureret vores forløb i forbindelse med deltagelse på messer. Denne nye tilgang til messedeltagelse har været med til at sikre Gardit maksimalt udbytte og indfrielse af potentialet for den aktuelle messe.

Desuden har Wibergis Consulting leveret en plan for vores tilstedeværelse og brug af sociale medier i forbindelse bl.a. Messedeltagelses som ligeledes har bidraget til at gøre messedeltagelsen til en succes”

– Morten Lindholt, direktør C G Group A/S (Ejer af Gardit A/S)

Gardit

Gardit er en dansk, familieejet virksomhed med speciale i overfladebehandling af stål- og betonkonstruktioner. Virksomheden ligger i Danmark, men mobile teams rykker ud, hvor opgaverne er – mange steder i verden.

Med sine mere end 90 år i branchen samt 100% fokus på kvalitet og fremtidsudvikling – har Gardit de bedste forudsætninger for at udføre professionel overfladebehandling og korrosionsbeskyttelse. Dette har skabt kundeforhold til verdens større vindmølleproducenter.

Forud for deltagelse på messe ”Offshore Wind Energy Copenhagen” i november 2019 valgte Gardit at indgå i et samarbejde med Wibergis Consulting. Dette med henblik på at skabe de bedste forudsætninger for en effektiv messedeltagelse.

 

Vi lavede i samarbejde med direktionen en håndgribelig plan for hvad Gardit skulle foretage sig før, under, og efter messen. Disse handlingsplaner sikrede Gardit en succesfuld og udbytterig messedeltagelse, herunder med kontakt til nye potentielle kunder og samarbejdspartnere.

 

Læs mere om Gardit A/S her: https://www.gardit.dk/

Optimer ved brug af målrettet data