Classic Parts Passion

Salg af reservedele til klassiske biler

“Vi har brugt Wibergis Consulting i forbindelse med vores markedsekspansion, her har de med stort engagement leveret markedsindsigt på flere potentielle markeder, der har styrket vores udvidelse af forretningen”

Classic Parts Passion

Classic Parts Passion er, som navnet antyder, en passioneret onlineforhandler af dele til klassiske biler, indenfor mærkerne BMW, Audi, Mercedes Benz, VW, Volvo, og Porsche. En ung virksomhed med godt greb på det danske marked, da Wibergis Consulting engagerede os i et samarbejde med Classic Parts Passion.

Ledelsens ønsker og virksomhedens potentiale var i midlertidigt større end det danske marked kunne rumme. Der blev tale om ekspansionsmuligheder til Sverige, Tyskland, og Norge – det var her Wibergis Consulting blev tænkt ind i billedet.

Ønskerne var en sikker indgang på det svenske marked for dele til klassiske biler.

Gennem markeds- og kundeundersøgelser med fokus på forbrugeradfærd og købsmotiver, blev der udformet en sikker strategi for indgang på markedet. Strategien bekræftede Classic Parts Passions nuværende hypoteser og tilførte nye initiativer, blandt andet målrettede markedsføringsinitiativer mod Sveriges mange klubber for klassiske bilder.

Resultatet blev en vækstende omsætning og senere blev Classic Parts Passion solgt til Bilspecialisten Hovwiaudi A/S

https://www.classicpartspassion.dk/

Optimer ved brug af målrettet data