Wibergis Consulting

Udvikling af SMV'er som kræver specialiserede kompetencer og øger virksomhedens værdi

Vores rejse

En dag i 2019 blev grundlaget for Wibergis Consulting lavet. På baggrund af en fælles passion for at etablere en helhedsorienteret konsulentvirksomhed med fokus på at skabe værdi for vores samarbejdspartnere og deres ejere, grundlagde Anders, Jacob og Asbjørn Wibergis Consulting.

Vores navn var det letteste for os at blive enige omkring

“Wibergis”, er det tidligere latinske navn for Viborg, netop det sted vi tre grundlæggere af Wibergis Consulting, er født, opvokset, og som vi er stolte af at repræsentere når vi mødes med kunder og samarbejdspartnere over hele landet. Vi etablerede virksomheden med afsæt i vores fælles værdier, som guider os i vores relationer.

I dag danner netop de værdier, som Wibergis Consulting blev grundlagt på, et solidt fundament for et lokaltforankret konsulentfirma, hvor det at forøge værdien af de virksomheder vi samarbejder med er omdrejningspunktet.

omoswibergisconsulting

Wibergis Consultings historie

Wibergis Consulting blev stiftet i April 2019 med et mål om at udvikle virksomheder på baggrund af nye perspektiver og tilgange til forretningsudvikling. Det har betydet, at vores tilgang til forretningsudvikling ikke baserer sig på intuition og mavefornemmelse, men derimod data, viden og et analytisk mindset. 

Vi har arbejdet på og styret mere end 100+ udviklingsprojekter for virksomheder i SMV-segmentet. Det betyder, at vi har opbygget et solidt erfarings- og vidensgrundlag, der konstant bliver tryktestet i flere og flere virksomheder. 

Det har givet os muligheden for at udvikle nye og unikke koncepter, der er skræddersyet til at maksimere virksomheders økonomiske potentiale. Koncepterne bygger på mere end bare tal og teori. De er funderet i erfaringer fra praksis, og er valideret i data og forskning. Det gør, at vi med sikkerhed ved, hvordan koncepterne virker og fungerer i forskellige brancher, og dermed også hvilken værdi de kan skabe i hver unikke virksomhed.

 

Arbejdsprocess

At arbejde med os betyder, at du ikke skal bekymre dig om eksekvering. Det klarer vi nemlig. Vi driver udviklingsprojekter og processer, så de kommer i mål uden at de forstyrrer eller hindrer driften af din virksomhed. Det betyder, at du altid vil være opdateret på det projekt, vi arbejder på for dig. 

Du vil blive mødt af konkrete og handlingsklare anbefalinger på baggrund af vores analyser og rådgivning. Det betyder, at du skal koncentrere dig om at træffe beslutninger, og ikke bekymre dig om at skulle bruge tid på opfølgninger, koordinering og rugbrødsarbjede – det klarer vi. 

dataomoswibergis
_DSC4389

Hvem vil være et godt match?

Er din virksomhed nået en størrelse, hvor udvikling ikke længere kan træffes på baggrund af mavefornemmelser? Har i en velkørende drift og tjener penge, men gerne vil bygge på? Så er vi det rigtige match. Vi er bedst når kompleksiteten er høj. Det betyder, at vi er det rigtige match for dig, når du og din ledelse har gjort, hvad i selv kan for at optimere og udvikle forretningen. 

Det betyder, at vi bidrager med noget nyt og dermed ikke bare en genfortælling. Vi finder potentialerne, i ikke har kunnet finde, og vi eksekverer på de opgaver, i ikke har tid til at fokusere på. Det betyder, at vi gennem et samarbejde kommer i mål med opgaver og projekter, der kan flytte din forretning endnu hurtigere.

Er du klar til at videreudvikle din forretning?

Du skal kun vælge os, hvis du er ambitiøs på din virksomheds vegne, og ved at forretningsudvikling er et område, der skal tages seriøst og arbejdes med professionelt. Hvis du er i tvivl om vi også kan hjælpe dig med at tjene flere penge i din forretning, så kontakt os, så fortæller vi dig, hvordan det kan lade sig gøre. 

Vi tager gerne styringen over udviklingsprojekter, så de ikke løber ud i sandet. 

IMG_1741

Samarbejdsproces

1. Møde

Ved det indledende møde præsenteres du for mulighederne og forventet udbytte ved at indgå i et samarbejde med os.

2. Samarbejde

Enighed om samarbejdets rammer og forståelse for hver parts involvering bliver her afklaret, samt underskrives samarbejdsaftalen.

3. Vision

Opnåelse af forståelse for, hvordan samarbejdet med os hænger sammen med din virksomheds overordnede strategi og målsætning. Sådan sikre vi et meningsfuldt samarbejde og udbytte deraf.

4. Omfang

Afklaring omkring omfanget for hvilket data, som skal indsamles for at opnå den ønskede indsigt. Denne proces er vital for, at vi kan besvare det rigtige spørgsmål der giver der svar på dine udfordringer og ønsker.

omoswibergisconsulting
omoswibergisconsulting

5. Dataindsamling

Gennem de aftalte metoder indsamler vi den relevante data for at foretage de nødvendige analyser og sikre samarbejdets succes. Vi holder løbende dig opdateret og informerer såfremt der er meningsfulde resultater undervejs.

6. Analyse

Efter vi har indsamlet den nødvendige mængde af data, vil vi igangsætte vores analysearbejde, her undersøger vi blandt andet for sammenhænge, trends, mm. alt efter målsætningerne for samarbejdet.

7. Anbefalinger

Efter endt analysearbejde, vil vi omdanne denne nye viden til anvendelige planer og initiativer. En god analyse falder til jorden, hvis den ikke gøres håndgribelig og anvendelig.

8. Præsentation

Det færdige arbejde præsenteres og vi fremlægger brugbare og handlingsklare anbefalinger til hvordan og hvilke indsatsområder, der har den største effekt for din virksomhed. Vi præsenterer vores anbefalinger i et sådant format, at du har mulighed for at stille uddybende spørgsmål.