Er du klar til at flytte din virksomhed?

Udvikling af SMV'er som kræver specialiserede kompetencer og øger virksomhedens værdi

Vores historie

I 2019 blev grundlaget for Wibergis Consulting lavet. På baggrund af en fælles passion for at etablere en helhedsorienteret konsulentvirksomhed med fokus på at skabe værdi for vores samarbejdspartnere og deres ejere, grundlagde Anders, Jacob og Asbjørn Wibergis Consulting.

Vores navn var det letteste for os at blive enige omkring

“Wibergis”, er det tidligere latinske navn for Viborg, netop det sted vi tre grundlæggere af Wibergis Consulting, er født, opvokset, og som vi er stolte af at repræsentere når vi mødes med kunder og samarbejdspartnere over hele landet. Vi etablerede virksomheden med afsæt i vores fælles værdier, som guider os i vores relationer.

I dag danner netop de værdier, som Wibergis Consulting blev grundlagt på, et solidt fundament for et lokalt forankret konsulentfirma, hvor det at forøge værdien af de virksomheder vi samarbejder med er omdrejningspunktet.

Vision

Vores vision er at skabe en virksomhed, der er kendt og respekteret i vores marked.

Mission

Vores mission er at skabe samarbejder på strategisk- og taktisk niveau, der gør vores kunder effektive, lønsomme og ikke mindst, tilfredse med deres situation.  

Værdier

Wibergis Consulting er skabt på 3 meningsfulde værdier, der støtter fundamentet for udvikling af os og vores samarbejder.

Faglighed

Vores arbejde skal være fagligt uangribeligt.

Hos Wibergis Consulting tilgår vi altid samarbejder med stor nysgerrighed. Vores ønske er, at vinde sammen med dig. Derfor stiller vi altid høje krav til vores faglighed og matcher de rigtige kompetencer til dine drømme.

Vi tør at drømme og sætter ambitiøse mål på dine og vores vegne.

Professionalisme

Det vi siger er det vi gør – og det vi gør, gør vi for at være dit bedste.

Og det kræver en høj grad af professionalisme. Det vil du, i et samarbejde, opleve gennem vores strukturerede og forberedte tilgang. Hos Wibergis Consulting leverer vi hvad vi lover.

Vi er ærlige, har velargumenterede holdning og tør udfordre dig.

Eksekvering

Vi lever for at skabe resultater – Resultater kræver handling og styring.

Hos Wibergis Consulting er vi ikke rapportmagere. Vores samarbejde skal leve i din virksomhed og sætte præg på fremtiden.

Derfor vil du mærke en lyst – ivrighed – efter at komme i gang og se fremdrift i samarbejdet.

kundeanalyseguideWibergis

Én tilgang passer sjældent til alle - vi undgår kassetænkning. Generelt gennemgår vi disse 3 faser sammen.

Vi lærer hinanden at kende og får indsigt i jeres nuværende situation og fremtidige mål.

Det handler her om, at erkende hvor der kan forbedres og optimeres for at opnå målene.

 Vi indstiller fokus og lægger en plan for, at opnå de ønskede resultater.

Det handler om, at anskaffe det nødvendige viden og data vi sammen skal lave forbedringer ud fra.

 Vi er i fællesskab blevet klogere på, hvordan vi når målene og forbedringerne.

Det handler om, at sikre at vi gennemfører de nødvendige handlinger og lærer af dem.

Sådan tilgår vi udvikling af din virksomhed

Vi sigter efter det der kan mærkes på positivt omsætningen og omkostningerne.

Når vi arbejder med dig, arbejder vi ikke kun for din virksomhed. Vi arbejder for dine drømme, visioner, ønsker og mål. Vi er bekendt med, at ændringer i din virksomhed ikke kun berører dine forretningsgange, men dine ansatte og deres familier, som alle er afhængige af den. Derfor vægter og værner vi den tillid du betror os med højt, og arbejder hårdt på at beskytte den – gennem de resultater vi skaber.

Vi tror på, at kemi er vigtig for samarbejdets succes.

Arbejdsprocess

At arbejde med os betyder, at du ikke skal bekymre dig om eksekvering. Det klarer vi nemlig. Vi driver udviklingsprojekter og processer, så de kommer i mål uden at de forstyrrer eller hindrer driften af din virksomhed. Det betyder, at du altid vil være opdateret på det projekt, vi arbejder på for dig. 

Du vil blive mødt af konkrete og handlingsklare anbefalinger på baggrund af vores analyser og rådgivning. Det betyder, at du skal koncentrere dig om at træffe beslutninger, og ikke bekymre dig om at skulle bruge tid på opfølgninger, koordinering og rugbrødsarbjede – det klarer vi. 

_DSC4389

Hvem vil være et godt match?

Er din virksomhed nået en størrelse, hvor udvikling ikke længere kan træffes på baggrund af mavefornemmelser? Har i en velkørende drift og tjener penge, men gerne vil bygge på? Så er vi det rigtige match. Vi er bedst når kompleksiteten er høj. Det betyder, at vi er det rigtige match for dig, når du og din ledelse har gjort, hvad i selv kan for at optimere og udvikle forretningen. 

Det betyder, at vi bidrager med noget nyt og dermed ikke bare en genfortælling. Vi finder potentialerne, i ikke har kunnet finde, og vi eksekverer på de opgaver, i ikke har tid til at fokusere på. Det betyder, at vi gennem et samarbejde kommer i mål med opgaver og projekter, der kan flytte din forretning endnu hurtigere.

Er du klar til at videreudvikle din forretning?

Du skal kun vælge os, hvis du er ambitiøs på din virksomheds vegne, og ved at forretningsudvikling er et område, der skal tages seriøst og arbejdes med professionelt. Hvis du er i tvivl om vi også kan hjælpe dig med at tjene flere penge i din forretning, så kontakt os, så fortæller vi dig, hvordan det kan lade sig gøre. 

Vi tager gerne styringen over udviklingsprojekter, så de ikke løber ud i sandet. 

IMG_1741

Skal vi hjælpe dig med at nå dine mål ?

Ring til Asbjørn på 42 65 06 84

Samarbejdsproces

1. Møde

Ved det indledende møde præsenteres du for mulighederne og forventet udbytte ved at indgå i et samarbejde med os.

2. Samarbejde

Enighed om samarbejdets rammer og forståelse for hver parts involvering bliver her afklaret, samt underskrives samarbejdsaftalen.

3. Vision

Opnåelse af forståelse for, hvordan samarbejdet med os hænger sammen med din virksomheds overordnede strategi og målsætning. Sådan sikre vi et meningsfuldt samarbejde og udbytte deraf.

4. Omfang

Afklaring omkring omfanget for hvilket data, som skal indsamles for at opnå den ønskede indsigt. Denne proces er vital for, at vi kan besvare det rigtige spørgsmål der giver der svar på dine udfordringer og ønsker.

omoswibergisconsulting
omoswibergisconsulting

5. Dataindsamling

Gennem de aftalte metoder indsamler vi den relevante data for at foretage de nødvendige analyser og sikre samarbejdets succes. Vi holder løbende dig opdateret og informerer såfremt der er meningsfulde resultater undervejs.

6. Analyse

Efter vi har indsamlet den nødvendige mængde af data, vil vi igangsætte vores analysearbejde, her undersøger vi blandt andet for sammenhænge, trends, mm. alt efter målsætningerne for samarbejdet.

7. Anbefalinger

Efter endt analysearbejde, vil vi omdanne denne nye viden til anvendelige planer og initiativer. En god analyse falder til jorden, hvis den ikke gøres håndgribelig og anvendelig.

8. Præsentation

Det færdige arbejde præsenteres og vi fremlægger brugbare og handlingsklare anbefalinger til hvordan og hvilke indsatsområder, der har den største effekt for din virksomhed. Vi præsenterer vores anbefalinger i et sådant format, at du har mulighed for at stille uddybende spørgsmål.