Opdag potentialer der vækker liv i kunderne

Når kunderne lever

Ved at forbinde dig tættere med dine kunder, hjælper vi med at finde meningsfulde handlinger der styrker kundeforholdende og sikre det fulde potentiale hos kunderne opnås – samt at du undgår unødige omkostninger på kundefronten. Vores forskningsbaserede og skræddersyet tilgang giver dyb indsigt af dine kunder, så du forstår dem på et helt ny niveau. Vi giver dig redskaberne der sikrer din virksomheds forsatte relevans hos kunderne.

Vi vækker kunderne til live gennem disse metoder

Kundeindsigt

Kundeinvolveret udvikling

Kundeindsigt åbner en sluse ind til kundernes opfattelse og holdninger af din virksomhed, det giver en forståelse af hvorfor kunderne er tilfredse – eller ikke.

Vores forskningsbaserede tilgang i kombination af statistiske beregning, gør at vi kan afdække de mest attraktive handlemuligheder og potentialer. Vi anvender gerne flere data punkter, f.eks. data fra økonomisystemt.

Kunderejse

Kortlæg og optimer kunderejsen

En forståelse af kunderejsen giver indblik i hvilke følelser, positive eller negative, kunderne har når de interagerer ned din virksomhed. Der er ofte flere kontaktpunkter end som så.

Ved at have styr på kunderejsen afdækker vi potentialer for besparelser og forbedring af kundeoplevelsen.

Styrke kunderettet kommunikation

Alle der i virksomheden har kontakt med kunderne, har muligheden for at skabe en tilfreds eller utilfreds kunde. Derfor mener vi, at vi skal tænke relation fremfor transaktion.

Vores tilgang danner forståelse for de forskellige kundepersonaer din virksomhed har med at gøre og giver ansatte de nødvendige redskaberne til at håndtere alle typerne.

Vi vil elske at se din virksomhed her

Redmark
ITSecurity