Kundeplatformen

Vidste du, at der ligger et stort økonomisk potentiale i din kundeplatform? Et potentiale der sjældent er synliggjort eller arbejdes med at realiseres

Del artiklen

Maksimalt udbytte af kunderne

Vidste du, at der ligger et stort økonomisk potentiale i din kundeplatform? Et potentiale der sjældent er synliggjort eller arbejdes med at realiseres – det er omsætning du ikke har hentet endnu. Hvis du er nysgerrig på hvor stort potentialet er i din virksomhed og hvordan vi kan hjælpe med at hente dem, så klik på videoen herunder og hør mere om hvordan Kundeplatformsudvikling kan vækste din virksomhed.

At fastholde kunder har mange fordele for din virksomhed. En højere fastholdelse betyder en kundeplatform der køber oftere, køber i større volumener, er mere tilbøjelig til at prøve nye tilbud (mersalg), kræver mindre vedligeholdelse, og er mindre sensitive overfor konkurrencens tilbud. Det betyder dine kunders livstidsværdi stiger på samme tid med at omkostninger til salgs og marketing falder, da kundeplatformen taler positivt om din virksomhed – dine kunde bliver en omsætningsgenerator for din virksomhed.

Et værktøj til vækst

Vi har på tre år gennemført over 100 udviklingsprojekter i samarbejde med SMV’er. Fælles for alle virksomhederne er, at det er de samme udfordringer der går igen på tværs af brancherne. Derfor udvikler vi koncepter og ydelser der er tilpasset danske SMV’er, fordi vi kender til deres udfordringer og hvordan de kan løses – det betyder vi har en god forståelse for dine behov og kan tilpasse løsninger derefter.

De fleste SMV’er har en fornuftig tilgang af nye kunder – det er jo glædeligt – men nye kunder betyder også et større pres på virksomheden og dens medarbejderne. Derfor, når tid er en knap ressource, kan det være en udfordring at vækste gennem nyt salg. 

Heldigvis er det muligt at vækste virksomheden gennem de allerede eksisterende kunder. Så hvorfor ikke finde omsætningen hos de kunder, der allerede har tillid til dig og tilkendegivet, at de er fan af dine produkter og services. 

Udfordringen er ikke mangel på kompetencer hos sælgeren eller de andre medarbejdere. Udfordringen er manglende viden omkring:

  • Hvad skaber værdi for kunder?
  • Hvorfor vælger de os?
  • Hvad kan vi mere tilbyde dem?
  • Hvilke kunder er rentable – er det også de tilfredse?

Uden tydelige svar på ovenstående spørgsmål, kan det være svært at se hvor mulighederne er – og når mulighederne ikke er tydelige, så er det sjælden virksomheden arbejder effektivt og målrettet.

Kundeplatformen viser det økonomiske potentiale i din kundeplatform og finder rentable handlinger, som tilmed skaber flere loyale og tilfredse kunder. Det er et strategisk og operationelt værktøj der sikre værdiskabelse for dine kunder og derfor virksomhedens vækst – fordi det er nemmere at sejle en båd uden huller.

Ønsker du at starte udvikling der giver mening får kunder og virksomheden samtidigt? Klik her: Kundeudvikling

Få opdateringer

Få opdateringer og viden om forretningsudvikling for SMV'er

Udforsk mere

Business Model Canvas
Strategi & Forretningsudvikling

Business Model Canvas (BMC)

Ved at fylde hver af de ni byggesten ud, kan virksomheder identificere, hvad der er vigtigt for deres forretning

Retning
Strategi & Forretningsudvikling

Betydningen af en tydelig retning for SMV’en

For at fastholde dine kunder må du kende din strategi og dine konkurrenter. Har du den rigtige strategi i forhold til dine konkurrenter, og fokuserer

Har du lyst til at booste din forretning?

Vi ringer dig op