Forretningsudvikling

Vækst og udvikling i din virksomhed

Undersøgelse af jeres kunder og produkter

laimannung-zK2dog4UPR4-unsplash

Hvor skal dit fokus være?

De fleste virksomheder har et ønske om at vækste og udvikle sig. Dog oplever vi ofte at det for mange virksomheder er svært at finde nok ressource og tid til at arbejde målrettet og struktureret med udvikling. Derfor tilbyder Wibergis Consulting at facilitere og bidrage til direktioner og bestyrelser der ønsker udvikling og optimering.

Viden, sparring og ny indsigt

En af vores fornemmeste opgave er at sørge for at levere ny viden til de virksomheder vi hjælper. Det sikre at strategier og retning fastlægges på et oplyst grundlag og derfor med en større sandsynlighed sikre vækst. 

 

IMG_0890
cj-dayrit-biOVtcSy5aQ-unsplash

Ekstra ressourcer til strategisk udvikling

En central den værdi vores kunder oplever, gennem et samarbejde omkring forretningsudvikling med Wibergis Consulting, ligger i det udviklingsteam som vi stiller til rådighed gennem samarbejdet. 

Vi er gerne 2-4 konsulenter der arbejder på de opgaver og udviklingsprojekter vi i samarbejde med vores kunder sætter i søen. På den måde sikre vi at vores kunders strategisk vigtige opgaver bliver løst og eksekveret. 

Tilføjelsen af ekstra ressourcer til din virksomhed betyder ikke blot, at vigtige udviklingsprojekter lykkes, men også at de løses gennem udnyttelse af flere konsulenters samlede vidensgrundlag.

Det betyder, at vores kunder oplever at få nye perspektiver på deres virksomhed, der kan bidrage til en ny og mere nuanceret forståelse af sin virksomheds vækstmuligheder.

Praktisk anvendelig viden

Trods vores datadrevne og evidensbaserede tilgang til forretningsudvikling, der er suppleret med vores stærke teoretiske fundament, mener vi at alt vi laver og producerer skal være praktisk anvendelig for de virksomheder vi samarbejder med.

Viden skaber først værdi når den kan bruges til et praktisk formål og netop den forståelse af forretningsudvikling forsøger vi at arbejde ud fra hver eneste dag. 

 

IMG_9690

Hvordan arbejder vi?

Virksomheder er et produkt af bevidste beslutninger, hvorfor det er særlig vigtig at vide, hvilket grundlag man tager beslutninger på. Derfor er vi specialiseret i at indsamle og bearbejde data, så vi kan danne den nødvendige viden, og grundlag, som giver dig mulighed for at tage bevidste beslutninger og dermed handlinger.

Dette gælder særligt, når virksomheden skal træffe beslutninger, omhandlende, hvilke kunder virksomheden skal sælge til, hvilke sortiment af ydelser de skal sælge samt hvilken prissætning de skal have.

Video

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nøgletal om denne service:

1

gange større sandsynlighed for at fastholde kunder

1

gange større sandsynlighed for at tilegne nye kunder

1

gange større sandsynlighed for at være profitable

Se tidligere cases

Optimer ved brug af målrettet data