Landsdækkende kundeundersøgelse - Afdækket nye forretningsmuligheder

Redmark

Redmark er en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder. Selskabet har kontorer i både Aalborg, Hadsund, Randers, Hadsten, Aarhus og København, hvor de samlet beskæftiger mere end 350 medarbejdere. Selskabet har en stærk vision om at sætte et bedre og bredere aftryk som ejerlederens rette rådgiver.

Udfordringen

Indblik i kunderne og deres oplevelser er afgørende for den kommercielle udvikling. Dette var netop Redmarks udfordring. De ønskede sig en dybere indsigt i kundernes opfattelser af det statsautoriserede revisionshus, som tæller flere tusinde kunder. I en udbudsproces blev Wibergis Consulting valgt til at assistere og forbedre Redmarks forståelse af deres kunder og afdække nye forretningspotentialer.

Løsningen

Efter indledende møder mellem Wibergis Consulting og Redmark blev den optimale indsigtskabende metode afdækket. Hertil tilføjede vi et spørgeskema, hvor vi, udover at afdække kundetilfredshed- og loyalitet, kunne afdække potentialer for nye forretningsområder. Helt konkret byggede vi et undersøgelsesdesign, der passede til branchen og som var skræddersyet til Redmark. Undersøgelsen blev udviklet og udarbejdet i tæt samarbejde med Redmarks ledelse, herunder daværende adm. direktør Henrik Glanz og Jesper Christensen, Director of Sales and perfomance.

Resultatet

Som resultat af projektet endte Redmark med en drejebog til loyalitetsoptimering af deres kundeplatform. Udover at få en objektiv måling på kundernes tilfredshed og loyalitet, leverede vi en håndteringsguide til de enkelte kundesegmenter – hvor der blev videreformidlet information i særskilte rapporter til hver enkelt af Redmarks partnere, der derfor gav dem viden, der kunne gøre dem til eksperter på deres egne kunder. Redmark fik, som beskrevet i løsningen, afdækket nye forretningspotentialer. Foruden at kunne fortælle om attraktiviteten af det enkelte område, kunne vi berette, med høj nøjagtighed, præcist hvem af deres kunder, som havde interesse for de nye ydelser. Redmark og Wibergis Consulting har forsat et tæt samarbejde der baserer sig på det indsamlede data fra kundeundersøgelsen, da både Redmark og Wibergis Consulting forstår, hvordan man ved at anvende data kan skabe konkurrencedygtige virksomheder.

Jesper Christensen

Sales & Performance director

Jeg kan varmt anbefale andre virksomheder et samarbejde med Wibergis Consulting. Både på grund af deres kompetencer og fleksibilitet: De er super dygtige, til det de laver og til at give sparring gennem hele forløbet. Samtidig er arbejdet tilpasset vores behov og med en hurtig reaktionstid. Vi er utroligt tilfredse med det resultat, der er kommet ud af samarbejdet – vi har fået et brugbart værktøj