Redmark

pexels-olia-danilevich-5466814 (1)

Udfordring

 Indblik i kunderne og deres oplevelser er afgørende for den kommercielle udvikling. 

Dette var netop Redmarks udfordring. De ønskede sig en dybere indsigt i kundernes opfattelser af det statsautoriserede revisorhus, som tæller flere tusinde kunder. I en udbudsproces blev Wibergis Consulting valgt til at assistere og forbedre Redmarks forståelse af deres kunder og afdække nye forretningspotentialer. 

Løsning

Efter indledende møder mellem Wibergis Consulting og Redmark, blev den optimale indsigtskabende metode afdækket. Hertil, tilføjede vi et spørgeskema hvor vi udover at afdække kundetilfredshed- og loyalitet kunne afdække potentialer for nye forretningsområder.

Helt konkret byggede vi et undersøgelsesdesign, der passede til branchen og som var skræddersyet til Redmark. Undersøgelsen blev udviklet og udarbejdet i tæt samarbejde med Redmarks ledelse, herunder daværende direktør Henrik Glanz og Jesper Christensen, Director og Sales and perfomance. 

pexels-pixabay-265087
kundeudviklingwibergis

Resultat

 Som resultat af projektet, endte Redmark med en drejebog til loyalitetsoptimering af deres kundeplatform. Udover at få en objektiv måling på kundernes tilfredshed og loyalitet, leverede vi en håndteringsguide til det enkelte kunde segmenter – hvor der blev videreformidlet information i særskilte rapporter til hvert enkelt af Redmarks partnere, der derfor gav dem viden, der kunne gøre dem til eksperter på deres egne kunder.

Redmark fik, som beskrevet i løsningen, afdækket nye forretningspotentialer. Foruden at kunne fortælle om attraktiviteten af det enkelte område, kunne vi berette, med høj nøjagtighed, præcist hvem af deres kunder, som havde interesse for de nye ydelser.

Redmark og Wibergis Consulting har forsat et tæt samarbejde der baserer sig på det indsamlede data fra kundeundersøgelsen, da både Redmark og vi, forstår at hvordan man ved at anvende data kan skabe konkurrencedygtige virksomheder.

Vil du være vores næste succes case?

Anders_kundeloyalitet