itsecurity

 “Samarbejdet har været yderst professionelt, og udbyttet værdifuldt. Resultaterne er brugt direkte i vores strategiarbejde, hvor vi har kunnet træffe nogle vigtige faktadrevne beslutninger – Fakta som har underbygget flere års antagelser. Jeg giver mine bedste anbefalinger til Wibergis Consulting hvis man har brug for professionel hjælp til omfattende analysearbejde, som man har til hensigt skal bidrage til udvikling i egen virksomhed. Og så er de jo derudover nogle dygtige og behagelige mennesker, som lynhurtigt har formået at sætte sig ind i vores forretning og ikke mindst branche”

Charlotte Vangsgaard, Administrationschef

it_security_070521_00399_effect

Udfordring

 Efter mange års drift har ITSecurity opnået en ledende position på det nordjyske marked indenfor IT-løsninger og IT-outsourcing. 

I forbindelse med vores samarbejde ønskede ITSecurity at få et nyt syn på virksomheden og branchen, som de kunne benytte som vidensgrundlag i deres  strategiudviklingsproces, som de var igang med i 2020. De ønskede nogle praktiske anbefalinger til, hvordan de kunne tilgå markedet med henblik på at opnå en endnu større markedsandel. 

Løsning

 I forbindelse med vores samarbejde udarbejdede vi en række analyser rettet mod at skabe nødvendige indsigter, virksomheden kunne anvende i forbindelse med strategiarbejdet, der vil være med til at sætte retningen for virksomheden i de kommende år. 

Vi arbejdede med at skabe indblik i forhold til virksomhedens nuværende kunder gennem en kundeundersøgelse, samt et overblik over markedet for salg af virksomhedens produkter gennem en markedsanalyse.

it_security_230620_00262
pexels-george-morina-4960464 (1)

Resultat

 Vores samarbejde resulterede i at ITsecurity fik skabt en række nye indsigter angående deres kunder og markedets adfærd. Ligeledes gav resultaterne fra de to analyser et fælles vidensgrundlag – baseret på fakta, frem for mavefornemmelser. Det gjorde strategiprocessen nemmere at håndtere.

Helt konkret kunne salgs- og markedsføringsafdelingen benytte de indsigter, der blev skabt, til at optimere sit arbejde med at markedsføre sig til nye såvel som nuværende kunder med henblik på at øge salget og optimere den eksterne kommunikation.

Vil du være vores næste succescase?

Anders_kundeloyalitet