JP Group

Jp Group
242627100_2352646758203595_3232724122761784820_n

Udfordring

JP Group ønskede at intensivere salget for reservedele af en række bilmodeller med henblik på at øge sin markedsandel. Da virksomheden ikke havde det fulde overblik over det samlede marked, herunder også markedspotentialet for de aktuelle modeller, kontaktede de os for at høre, om vi kunne afdække dette. Konkret ønskede JP Group et præcist overblik over, hvor mange af de aktuelle bilmodeller som er tilbage i verden. At have dette overblik vil betyde, at virksomheden vil kunne tilpasse og målrette sin salgsindsats til potentialet. Ydermere, at de vil kunne få et mere nuanceret billede af det totale marked (hele verden), så de i stedet for at betragte dette som et samlet marked, vil kunne anskue det set fra mindre geografiske markedsområder, i denne sammenhæng, de enkelte lande.

Løsning

 Vores arbejde bestod i at undersøge alle offentlige registre og eller diverse aktuelle databaser fordelt pr. land. Vi kunne efterfølgende skabe et mere præcist overblik over antallet af de aktuelle bilmodeller og give JP Group en konkret vurdering af markedet. Kort sagt, kunne vi vurdere markedspotentialet for salg til de aktuelle bilmodeller mere præcist. Vi afdækkede markedet for 18 forskellige bilmodeller fordelt i 7 forskellige lande.

JP-Showroom_0005_IMG_0045
2018-Klubaften-JP-Group-01-768x512

Resultat

Efterfølgende kunne JP Group med baggrund i denne nye indsigt vurdere og tilpasse deres markedsaktiviteter overfor de aktuelle bilmodeller svarende til potentialet i markedet.

Dette kunne ikke alene spare virksomheden for at spilde ressourcer, da de nu i stedet også kunne målrette sine aktiviteter til de mest aktuelle markeder.

Er du blevet nysgerrig på, om vi også kan finde markedspotentiale for din virksomhed?
Så kontakt os, så kan vi indgå i en uforpligtende dialog om mulighederne.

Vil du være vores næste succescase?

Anders_kundeloyalitet