Hydraflex

special-hydraulik-cylinder-816x1030

Udfordring

Hydraflex har gennem tiden opbygget en stor og loyal kundebase primært placeret i Danmark, men også med enkelte kunder i de omkring liggende markeder. Hydraflex ønskede at fortsætte sin flotte udvikling, og udvide samt forstærke sin position på de omkringliggende markeder. 

Hydraflex manglede den viden og indsigt, der er nødvendigt for at kunne vurdere hvilke markeder, der bør fokuseres på.  Så de kontaktede os med henblik på at kunne indsamle den nødvendige viden og præsentere dem for det relevante indblik i markedet, der kunne gøre det muligt at fokusere sine markedsindsatser.

Løsning

Vi udarbejdede i samarbejde med Hydraflex undersøgelser af en række af de omkringliggende markeder, med henblik på at kunne rangere de aktuelle markeder på en række kriterier og vurdere attraktiviteten. 

Vi tog udgangspunkt i virksomhedens nuværende kundeportefølge, og kunne med den viden foretage en tvilling-analyse af førnævnte markeder. Det kunne give et retvisende billede af markedsstørrelsen, såvel som konkurrentsituationen og andre relevante parametre. 

Efter de indledende analyser kunne vi med udgangspunkt i vores rangering af markederne afdække hvilket marked, Hydraflex måtte fokusere på som dit næste eksportmarked. Dernæst udarbejdede vi en detaljeret analyse af det aktuelle marked, med henblik på at kunne planlægge hvorledes aktiviteterne i landet kunne skaleres effektivt, for at åbne maksimal effekt af markedsindsatsen.

ren-hydraulik-i-cylinder
cylinder-til-vindmoeller

Resultat

Vores samarbejde resulterede i, at Hydraflex blev bevidste omkring, hvilket eksportmarked, de måtte fokusere på i fremtiden. Ydermere, har de efterfølgende ansat en eksportsælger som nu kan fokusere sin indsat målrettet på det pågældende marked, med udgangspunkt i den viden vi i forbindelse med samarbejdet har skabt. Kort fortalt har vi i samarbejde med ledelsen i Hydraflex skabt grobund for en større eksport end tidligere.

Vil du være vores næste succes case?

Anders_kundeloyalitet