brevis forsikringsmæglere

“Vi har igennem dialogen med Wibergis, opnået væsentlig større indsigt i, hvilke parametre, der er vigtige for vores kunder, og hvordan vi som virksomhed præsterer på disse. De indledende samtaler, indhentning af data, analyse, samt rapportering til os, er håndteret yderst professionelt. 

Jeg kan give dem min varmeste anbefaling” 

Claus Renner - Direktør og ejer

mediensturmer-aWf7mjwwJJo-unsplash (1)

Udfordring

 Brevis Forsikringsmæglere A/S er en uafhængig og uvildig forsikringsmæglervirksomhed, som udelukkende fokuserer på at guide erhvervskunder sikkert gennem forsikringsjunglen, primært inden for skade- og sundhedsforskringer. Brevis befinder sig i Herning, men har kunder over hele landet. 

Brevis valgte i slutningen af maj 2020 at indgå et samarbejde med Wibergis Consulting med henblik på at få et bedre kendskab til sine kunder. Dette særligt med henblik på at få den nødvendige indsigt i hvordan Brevis kan øge værdiskabelsen for sine kunder, og derigennem etablere en stærkere markedsposition i forsikringsmæglerbranchen, der er kendetegnet af hård konkurrence.  

Løsning

 I forbindelse med vores samarbejde udarbejdede vi en række analyser rettet mod at skabe nødvendige indsigter, virksomheden kunne anvende i forbindelse med strategiarbejdet, der vil være med til at sætte retningen for virksomheden i de kommende år. 

Vi arbejdede med at skabe indblik i forhold hos virksomhedens nuværende kunder samt et overblik over markedet for salg af virksomhedens produkter. 

firmbee-com-jrh5lAq-mIs-unsplash 2
dylan-gillis-KdeqA3aTnBY-unsplash (2)

Resultat

 Resultatet blev en komplet afdækning af Brevis kunders forhold til virksomheden. Hertil fandt vi 3 særligt vigtige parametre som drev tilfredshed og loyalitet hos kunderne – samt opstillet handlingsinitiativer som gennem statistiske beregninger kunne bevises, at være særligt udbyttegivende.

Vil du være vores næste succes case?

Anders_kundeloyalitet