Jacob Brix, PhD​

Jacob er til dagligt Lektor og forsker i innovation og organisatorisk læring ved Aalborg Universitet. Jacob har blandt andet arbejdet med rådgivning i forbindelse med innovationsprojekter i USA, Kina, Litauen, Tyskland og Danmark både indenfor den offentlige og private sektor. Nu sidder han i vores advisory board

Foruden dette sidder Jacob også en række andre advisory boards og bidrager aktivt med sin viden i flere kredse.

Om samarbejdet med Wibergis udtaler Jacob følgende:

”Sparringen jeg har med Wibergis giver mig fornyet energi og håb for fremtidens SMV’er – At se et start-up med sådan en dedikeret og systematisk tilgang til udvikling af såvel egen som andres virksomhed er helt fantastisk at være vidne til. – Jeg er glad for at være med på denne rejse!” 

– Jacob Brix, PhDSøren Sejr Boserup, MBA​

Søren har siden 1975 arbejdet med virksomhedsudvikling, enten gennem direkte ansættelse, i en rådgivende rolle som konsulent, eller som ejer af virksomheder. 

Søren er desuden tidligere adm. Direktør og International Partner i Konsulentfirmaet Mercuri International Group, hvor han har rådgivet omkring den strategiske udvikling I nogle af verdens største selskaber.

Om advisory board samarbejdet med Wibergis Consulting udtaler Søren følgende: 

“En rådgivers ydelse skal være faglig uangribelig, i takt med tiden, begavet og værdiskabende for kunden. Wibergis Consulting fokuserer således, og det er spændende at ”krydse klinger” med ledelse og konsulenter i denne unge virksomhed, og se og føle den ambition og drivkraft, der kendetegner alle involverede, om skabelsen af varige værdier for kunden.”  

– Søren Sejr Boserup, MBA